Educatie, Presentatie & Projectleiding

'Bureau Cassandra Carmio' bestaat sinds 1998 en is een veelzijdig en creatief bedrijf. Het bureau is gespecialiseerd in het ontwerpen en inrichten van tentoonstellingen waarvan de toegankelijkheid en de actieve individuele beleving worden gegarandeerd door het unieke scenario, de inhoudelijke vormgeving en de informatie 'in klare taal'.
 
Ook de projectleiding, het bijbehorende projectmanagement en het samenstellen en geven van presentaties, rondleidingen en trainingen vallen binnen het werkterrein van Bureau Cassandra Carmio. Daarnaast zijn het ontwikkelen en uitvoeren van educatieve programma's en tekst-redactie, activiteiten waarin het bureau veel ervaring heeft opgedaan.
 
Als projectleider, educator en tentoonstellingsmaker heeft Cassandra Carmio opdrachten uitgevoerd voor onder andere Nieuw Land, Bataviawerf en de Rijksdienst voor het cultureel erfgoed, Provincie Flevoland, Gemeente Houten, Tinker, Science Centre Delft, het Rijksmuseum van Oudheden, het Zuiderzeemuseum, het Centraal Museum, het Museon, het Tropenmuseum, het Spoorwegmuseum, het Museum van het boek, Shell Research en Techniek, de Gemeente Ede, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en Milieucentrum MAK Blokweer.