ACTUEEL
SCHIPBREUK BATAVIA
Bureau Cassandra Carmio heeft de projectleiding gedaan voor de grote tentoonstelling 'Schipbreuk, de noodlottige reis van de Batavia' in opdracht van Nieuw Land, de Bataviawerf & de Rijksdienst voor het cultureel Erfgoed.

Akrozaandam bouwde deze bijzondere tentoonstelling met unieke voorwerpen uit Australië.

Beleef de reis en ondergang van de Batavia tot eind oktober 2012.
> www.schipbreukbatavia.nl
WINDVANEN PROVINCIE FLEVOLAND
Cassandra organiseerde voor de Provincie Flevoland in het kader van 25 jaar Flevoland een windvaanpresentatie langs de 4 grote ingangswegen.

De opdracht verliep via Nieuw Land. De vormgeving werd verzorgt door Potztausend.
SCIENCE CENTRUM TU DELFT
Vanaf juni 2010 fungeert het Science Centrum TU Delft als podium en ontmoetingsplek voor studenten, wetenschappers en algemeen publiek! De uitgangspunten zijn echte interactie, inspiratie, creativiteit en actualiteit waarbij 'ontwerpen' en 'de mens' centraal staan. Het Science Centrum is het visitekaartje van de TU Delft en heeft als doel de bezoekers te informeren over de rol van techniek in de maatschappij gebaseerd op onderzoek dat aan de TU Delft plaatsvindt.
Tinker imagineers bv ontwerpt en realiseert.

Bureau Cassandra Carmio is ingehuurd voor de projectleiding.
> themakingof.weblog.tudelft.nl
FORT HONSWIJK
In mei 2010 wordt een bezoekercentrum in Fort Honswijk geopend. Verleden, heden & vooral toekomst perspectief en ontwikkeling komt hier aan de orde. Bureau Cassandra Carmio ontwerpt en realiseert in opdracht van Gemeente Houten.
VELUWSE POORT- Expositie Gemeente Ede
Veluwse Poort is de nieuwe naam voor het stadsdeel Ede-Oost dat de komende jaren een indrukwekkende ontwikkeling gaat doormaken. In de Doelen, voorheen het oude Marnixgebouw, is begin 2010 een expositie door bureau Cassandra Carmio ingericht die de sfeer van dit stadsdeel benadrukt. Het groen van de Veluwe, waardevol cultuurhistorisch erfgoed en een uitstekende bereikbaarheid spelen daarbij de hoofdrol.